Еко - Карпати Фермерське господарство
+38 (050) 66 57 490,
+38 (034) 77 25 397

Отзывы о Еко - Карпати

80%
положительных
из 10 отзывов
Лишити відгук
чи
Погано
Так собі
Нормально
Добре
Відмінно
Це питання
Напишіть відгук
Вкажіть, якщо хочете стати зареєстрованим користувачем Невірний email
  • Додати фото

  • Купили сир у "Сільпо"!!! Рол, козячий! Дуже кльовий, супер! Молодці!
    Оцінка:
    15 октября 2021г. в 10:54
  • Купила ваш сыр Халлуми. Стала жарить его на сковородке, а он расплавился полностью как на фондю.

    Халуми - это козий тугоплавкий сыр для жарки на гриле или сковородке.

    К слову сказать очень вкусный и не пересоленный. Если бы еще жарился на эталонный халуми, то цены бы ему не было б.

    Но технология производства халуми нарушена.
    Оцінка:
    18 октября 2020г. в 10:30
  • сир козий Будз, ОЧЕНЬ КРУТОЙ сир, купили в Одессе в сети СИЛЬПо, спасибо. истинное наслаждение! и цена у вас на сайте приемлимая, у нас в разы дороже, сыр великолепен !
    Оцінка:
    30 сентября 2020г. в 21:41
  • Ваша козяче фета - це найсмачніше, що сталося зі мною останнім часом!
    Оцінка:
    05 июня 2020г. в 18:38
  • Наивкуснейшие сыры и голубика. Быстрая доставка!
    Оцінка:
    06 июля 2019г. в 18:30
  • Їздила в цьому році (2019) за лохиною і.....нічого.По телефону мені сказали що в цьому році такий самий кущ як у мене на фото нижче коштує 180 грн.,та коли приїхала купляти, то вже став 250. Доречі набагато страшніший ніж той, що купила в минулому році. Дуже обідно, що людина з якою я розмовляла по телефону- сказав, що такої ціни я не казав, хоча люди яким я рекомендувала цей магазин - саме за 180 грн. купили тут тижнем раніше. Тому більше цей магазин нікому не буду рекомендувати. Даремно витратила свій час.
    Оцінка:
    20 мая 2019г. в 10:41
  • В минулому році замовляла кущі Лохини (за 160 грн. - один кущ), я брала з цвітом у контейнерах десь 80х80 приблизно, і відповідно після цвіту були ягоди. Куші дуже рясні. Великі-привеликі, цього року вже цвітуть у мене, а я хочу ще прикупити чотири кущі. Дужеееееее задоволена, розповіла про вас всім, хто був зацікавлений.( і знаю, що багато, хто вже купив цю чудо ягідку у вас).
    Оцінка:
    16 мая 2019г. в 15:53
  • Я в шоці. Мені ніхто не передзвонив, замовлення не відправив. Якось дивно працює у вас комерційна служба
    Оцінка:
    06 апреля 2018г. в 09:39
  • Дуже-дуже смачні сири!)))Щиро дякую за швидку доставку! мене дуже тішить, що в країні є такі фермерські господарства! Процвітання вам, та вдячних покупців)) Олена,Київ.
    Оцінка:
    25 апреля 2017г. в 14:46
  • Щиро дякую за неймовірний смак:)
    Оцінка:
    08 февраля 2017г. в 22:33